HOKAMIX Webshop Spaarprogramma

Wanneer u een account aanmaakt op de HOKAMIX webshop heeft u gelijk voordeel. Bij het aanmaken van een account krijgt u 10 punten cadeau op uw HOKAMIX webshop spaarrekening. Een spaarpunt is gelijk aan €0,25. Het aanmaken van een account heeft meerdere voordelen. Zo kunt u uw bestelhistorie bekijken en orders die u al een keer geplaatst heeft nogmaals bestellen zonder alles opnieuw bij elkaar te hoeven klikken.

Om punten te sparen bij uw bestelling hoeft u alleen maar ingelogd te zijn tijdens het afrekenen. Dan spaart u automatisch 1 punt voor elke 10 euro die u besteedt. Bij uw volgende bestelling kunt u de gespaarde punten weer verzilveren. Alle verdiende punten blijven één jaar geldig. Verzilver uw punten dus wel regelmatig bij een bestelling. Na een jaar vervallen ze automatisch.

Meer punten sparen? Schrijf een productbeoordeling (maximaal 3 per dag) en u ontvangt 4 punten per geschreven beoordeling, mits het een zinnige beoordeling is.

Bij elke bestelling kunt u de gespaarde punten inruilen voor extra korting. Dit doet u simpelweg door bij het afrekenen aan te geven hoeveel punten u wilt inwisselen.

Ook beginnen met sparen? Maak dan nu een account aan!

Veel gestelde vragen

Ik heb al een account, kan ik dan toch die 10 punten krijgen?

Bij elk account dat is aangemaakt is altijd een bonus gegeven. Wanneer u een account heeft op de HOKAMIX webshop heeft u dus de punten ook al gehad. In juni 2018 zijn we overgegaan op een nieuwe webshop. Klanten die hiervoor een account hebben aangemaakt op Pet Food Plaza zijn overgezet naar de nieuwe omgeving. Ook hun puntensaldo is hierbij overgezet. Weet u uw login niet meer? Gebruik dan de ‘wachtwoord vergeten’ functie.

Ik heb een beoordeling geplaatst op Kiyoh naar aanleiding van mijn bestelling. Ontvang ik nu ook punten?

Nee. Er zijn veel webshops die beloningen geven voor het schrijven van een beoordeling. Voor onze klantbeoordelingen geven wij bewust geen beloning. Wij streven ernaar beoordelingen te ontvangen die zo objectief mogelijk zijn. De praktijk is dat, wanneer er bijvoorbeeld kans is om een waardebon van een bepaald bedrag te winnen, mensen de beoordeling rooskleuriger schrijven om meer kans te maken op de prijs.

Voor het schrijven van een productbeoordeling op de webshop ontvangt u wel punten.

Ik wil geen account aanmaken kan ik toch punten sparen?

Nee. Alleen mensen met een account kunnen sparen.

Ik ben punten kwijt die ik niet heb verzilverd, hoe kan dat?

Alle gespaarde punten die een jaar na het verkrijgen niet zijn verzilverd worden automatisch vervallen. Verzilver dus tijdig je punten.

Ik heb een andere vraag die hier niet tussen staat.

Neem contact op met onze klantenservice. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen, in elk geval binnen 1 werkdag.