“Nieuw: ter ondersteuning van gewrichten, lever, bij teken of een lekkere Veggie Snacks”

Wij willen graag een viertal nieuwe producten aan u voorstellen in ons assortiment.

Zoekt u iets ter ondersteuning van vooral de oude(re) gewrichten (Duivelsklauw). Of ter ondersteuning van de lever, om het lichaam beter te ontgiften (Mariadistel). Wilt u een onaangename omgeving kweken voor teken (Cistus). Of gewoon een heerlijk vegetarische traktatie voor uw hond, misschien omdat hij overgevoelig is voor dierlijke producten (Veggie Snacks).

GRAU Duivelsklauwpoeder

Het fijngemalen Duivelsklauw poeder bevat veel natuurlijke belangrijke stoffen, zoals iridoïde glycosiden en fenolzuren, die een gunstige invloed hebben op banden, pezen, spieren en gewrichten. Het ondersteunt ook de spijsvertering en de galafvoer.

GRAU Mariadistelpoeder

Het Silymarine dat van nature aanwezig is in het fijngemalen poeder van de Mariadistelzaden ondersteunt en beschermt de lever. Dit orgaan speelt een vitale rol in de ontgifting en stofwisseling van het lichaam.
Het stimuleert ook de galafvoer, en helpt de celverjonging.

GRAU Cistus

Het van nature hoge gehalte aan fytochemicaliën zoals flavonoïden (bloembladkleuren), harsen en polyfenolen (natuurlijke geuren) geeft kleine veranderingen in de typische huidgeur van de hond, niet waarneembaar voor mensen. Hierdoor is de huid van de hond geen fijne omgeving voor de teek.
Parasieten geven de voorkeur aan gastheren waarvan de weerstand verzwakt is. Cistus incanus kan de natuurlijke weerstand ondersteunen.

GRAU Veggie Snacks

Een heerlijke traktatie, volledig vegetarisch. Het is graanvrij en op basis van aardappelen en erwten.
Ook een erg lekker tussendoortje voor honden met een overgevoeligheid.

Wilt u meer informatie over deze producten, neemt u gerust contact met ons op.

Gerelateerde ervaringen

Gerelateerde ervaringen