“NIEUW Pigment Plus; ondersteuning pigment onbehaarde delen”

Pigment Plus is een vloeibaar product gemaakt van het pure sap van vlierbessen, wat met zorg is bereid. Het verbetert het pigment van de neusspiegel, lippen en oogranden.

Pigment van onbehaarde delen

Een duidelijk gepigmenteerde neusspiegel, zwarte oogranden en donkere lippen zijn rasspecifiek en mede bepalend voor de algemene gelaatsuitdrukking van de hond. Met hulp van natuurlijke kleurstoffen uit de Vlierbes (Sambucus nigra L.) kan men de genetisch aanwezige pigmentering effectief ondersteunen.

Inhoudsstoffen Vlierbes

De sap van de Vlierbes is rijk aan Vitamine A en C en ondersteunt de werkzame stoffen in de voeding. De in Vlierbessensap aanwezige plantenkleurstoffen (Anthocyane, Flavonoïde) in combinatie met het natuurlijk hoge ijzergehalte beïnvloedt de donkere pigmentering van onbehaarde huiddelen zoals de neusspiegel, lippen en oogranden.

Gebruik Pigment Plus

Na maximaal 3 maanden gebruik van Pigment Plus zal de donkere kleur duidelijk zijn, anders kunt u ervan uitgaan dat op de betreffende plaats geen pigmentering aangelegd is.

N.B. Vlierbessen zijn ook verkrijgbaar als GRAU Vlierbesdragees, als uw hond makkelijk is met tabletten en soortgelijke.

Productlabels:

Gerelateerde ervaringen

Gerelateerde ervaringen

  • Hond Willem met allergie voelt zich met HOKAMIX zich een stuk beter. 1
    Met o.a. HOKAMIX geen eiwitallergie klachten meer
    Onze hond heet Willem. Het is een Australische Terriër van 3 ½ jaar oud. Hij is waarschijnlijk allergisch voor eiwitten. We waren de wanhoop nabij. Maar met hulp van uw supplementen voelt onze hond, en wij ook, zich een heel stuk gelukkiger.
    Lees meer