Maag & Darm

De optimale voorwaarden voor een goede spijsvertering

De 30 verschillende bestanddelen in HOKAMIX hebben biologisch actieve stoffen in zich. Deze stoffen ondersteunen verschillende functies in het lichaam. Zo wordt door de organen, zoals lever en nieren, te ondersteunen een reiniging van het lichaam in gang gezet.

Ook de werking van het maagdarmkanaal wordt ondersteunt. Dit kan in het begin van het geven van HOKAMIX ervoor zorgen dat de hond een grotere hoeveelheid ontlasting heeft. Doordat de stoelgang beter verloopt, kan het nodig zijn om regelmatig naar buiten te gaan omdat uw hond weer zijn behoefte moet doen. Deze zuivering of reiniging is de basis voor een optimaal functioneren van de spijsvertering.

Puppy speelt met toiletpapier

Betere opname van voedingsstoffen met HOKAMIX

Na deze periode van reiniging ziet u dat de ontlasting een ideale consistentie (hardheid) krijgt en dat de totale hoeveelheid minder wordt. Een duidelijk teken dat dankzij HOKAMIX de hond nu in staat is om de voedingsstoffen uit het voedsel op de best mogelijke manier te verteren en in het lichaam te gebruiken.

Deze optimalisatie van de vertering en stofwisseling en andere effecten op het lichaam van de hond zorgen ervoor dat hij vitaal en levenslustig is.
Dankzij een mooie glanzende vacht kunt u zien dat de hond letterlijk ‘goed in zijn vel’ zit.

Gezondheidsvragen over maag en darm

HOKAMIX Producten voor Maag en Darm

  • HOKAMIX Classic Proefpakket

    HOKAMIX30 Introductiepakket

    5,00

MAAK KENNIS MET HOKAMIX!

Wilt u uw viervoeter kennis laten maken met HOKAMIX? Begin dan met het bestellen van een introductiepakket. Hierin vindt u verschillende smaakmonsters en informatie. U kunt zelf het introductiepakket samenstellen met de smaakmonsters van uw keuze.

Zo kunt u uitproberen welke variant het beste door uw hond geaccepteerd wordt. De inhoud van de smaakmonsters is niet voldoende om de werking uit te proberen.

Zodra u bepaald heeft welke variant het beste wordt geaccepteerd kunt u een kleinere verpakking bestellen om de werking te gaan testen. In het proefpakket zit een waardebon van 10 euro die u gelijk bij deze bestelling kunt inwisselen.

Voor viervoeters die een BARF-menu krijgen, kunt u de BARF producten selecteren wanneer u een Introductiepakket bestelt.