Maag & darm

Optimale voorwaarden voor de spijsvertering

De 30 verschillende componenten in HOKAMIX hebben elk een specifiek effect op verschillende functies in het lichaam. Door de organen zoals lever en nieren te ondersteunen, wordt een reiniging van het lichaam in gang gezet.

Ook de darmactiviteit wordt gestimuleerd, zodat aan het begin van de bijvoeding een verhoogd volume van de ontlasting optreedt en het opnieuw nodig kan zijn om naar buiten te gaan. Deze zuivering is de basis voor een optimaal functionerende spijsvertering.

Betere opname van voedingsstoffen met HOKAMIX

De mest krijgt een ideale consistentie en het totale volume wordt gereduceerd. Dit zijn de duidelijke tekenen dat dankzij HOKAMIX de hond nu in staat is om de voedingsstoffen uit zijn voedsel op de best mogelijke manier te verteren en in het lichaam te gebruiken.

Deze optimalisatie van de stofwisseling en andere effecten op het organisme zorgen ervoor dat de hond is in de beste staat, krachtig en vol levenslust. Dankzij een heerlijk glanzende vacht kunt u duidelijk zien dat de hond goed is en de beste gezondheid geniet.

Ervaringen van onze klanten

Problemen met betrekking tot maag en darm