Huid & vacht: het visitekaartje van de hond

De werkzaamheid van de 30 bestanddelen van HOKAMIX Derma is sterk verbeterd door de toevoeging van de zoetwateralg Chlorella. Chlorella heeft meerdere positieve effecten. Het bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, belangrijk voor de voeding van de huidcellen. En het stimuleert de celdeling, waardoor de huid er snel optimaal uitziet.

Aanbevolen wordt om HOKAMIX Derma te geven gedurende minimaal 6 tot 8 weken voor de intensieve verzorging van huid en vacht, zoals bij een droge huid, erge roos, kale plekken of een over het algemeen slecht uitziende huid en vacht.

Olie: schoonheid komt van binnen

HOKAMIX Skin & Shine wordt uitsluitend gemaakt van koudgeperste notenoliën en bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren uit de omega-3- en omega-6-groepen. Het is echter niet alleen de concentratie van deze onverzadigde vetzuren die van belang is, maar ook hun onderlinge verhouding. De effectiviteit wordt geoptimaliseerd door Omega 7 en Omega 9 vetzuren, die ook de gezondheid ondersteunen.

Skin & Shine Olie

De wetenschappelijk bewezen optimale verhouding van omega-6 ten opzichte van omega-3 vetzuren van 5-10 : 1 wordt gegarandeerd door een zorgvuldige verhouding van de verschillende notenoliën en een constante kwaliteitscontrole in HOKAMIX Skin & Shine.

De essentiële vetzuren van HOKAMIX Skin & Shine hebben een positieve invloed als noodzakelijke bouwstenen van een gezonde cel en dus een intact weefsel zoals huid en haar:

  • zeer droge huid
  • huidveroudering
  • doffe vacht
  • kale plekken en roos
  • gevoelige huid
  • haarbreuk

Al na enkele dagen kan men, door de hoge biologische beschikbaarheid van de opgenomen vetzuren, het verschil op huid en vacht zien en voelen. De vetoplosbare vitaminen A, D3 en E hebben ook een positief effect op de haarstructuur en huidtextuur.

Gezondheidsvragen over huid en vacht