Huid & Vacht

Huid & Vacht: Het visitekaartje van de hond

Voor de intensieve verzorging van huid en vacht, zoals bij een droge huid, erge roos, kale plekken of een over het algemeen slecht uitziende huid en vacht bevelen wij HOKAMIX Derma aan. De werkzaamheid van de 30 bestanddelen van HOKAMIX  is in de special HOKAMIX Derma sterk verbeterd door de toevoeging van de zoetwateralg Chlorella en Mariadistel.

Chlorella heeft meerdere positieve effecten. Het bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, belangrijk voor de voeding van de huidcellen. En het stimuleert de celdeling, waardoor de huid er snel optimaal uitziet.

Mariadistel heeft een gunstig effect op de werking van de lever als orgaan wat sterk is in ontgiften.

Hond kijkt in de camera

Olie: schoonheid komt van binnen

Is de huid wat onrustig met eventueel erge roos en de vacht dof dan kunt u het supplement HOKAMIX Skin & Shine gebruiken.

HOKAMIX Skin & Shine wordt uitsluitend gemaakt van koudgeperste notenoliën en bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren uit de omega-3– en omega-6-groepen.

Het is echter niet alleen de concentratie van deze onverzadigde vetzuren die van belang is, maar ook hun onderlinge verhouding. De effectiviteit wordt geoptimaliseerd door Omega 7 en Omega 9 vetzuren, die ook de gezondheid positief ondersteunen.

De wetenschappelijk bewezen optimale verhouding van omega-6 ten opzichte van omega-3 vetzuren van 5-10 : 1 wordt gegarandeerd door een zorgvuldige verhouding van de verschillende notenoliën en een constante kwaliteitscontrole in HOKAMIX Skin & Shine.

Een gezonde cel  is opgebouwd uit noodzakelijke bouwstenen. Samen zorgen ze voor intact weefsel zoals van huid en haar. De essentiële vetzuren van HOKAMIX Skin & Shine hebben een positieve invloed op deze cellen.

Skin & Shine Product familie

Wanneer kan je HOKAMIX Skin & Shine gebruiken?

 • zeer droge huid
 • huidveroudering
 • doffe vacht
 • kale plekken en roos
 • gevoelige huid
 • haarbreuk

Al na enkele dagen kan u, door de hoge biologische beschikbaarheid van de opgenomen vetzuren, het verschil op huid en vacht zien en voelen.
De vetoplosbare vitaminen A, D3 en E hebben ook een positief effect op de haar- en huidstructuur

HOKAMIX Producten voor Huid & Vacht

Skin & Shine Olie

Gezondheidsvragen over huid en vacht

 • HOKAMIX Classic Proefpakket

  HOKAMIX30 Introductiepakket

  5,00

MAAK KENNIS MET HOKAMIX!

Wilt u uw viervoeter kennis laten maken met HOKAMIX? Begin dan met het bestellen van een introductiepakket. Hierin vindt u verschillende smaakmonsters en informatie. U kunt zelf het introductiepakket samenstellen met de smaakmonsters van uw keuze.

Zo kunt u uitproberen welke variant het beste door uw hond geaccepteerd wordt. De inhoud van de smaakmonsters is niet voldoende om de werking uit te proberen.

Zodra u bepaald heeft welke variant het beste wordt geaccepteerd kunt u een kleinere verpakking bestellen om de werking te gaan testen. In het proefpakket zit een waardebon van 10 euro die u gelijk bij deze bestelling kunt inwisselen.

Voor viervoeters die een BARF-menu krijgen, kunt u de BARF producten selecteren wanneer u een Introductiepakket bestelt.