Gewrichten

Supplement voor gewrichten en beweging

HOKAMIX Mobility is ontstaan uit het originele HOKAMIX poeder. Met name ontwikkelt ter ondersteuning voor honden van het bewegingsapparaat (gewrichten, pezen, banden) en voor jonge honden van grote rassen in de groei.

Er zijn natuurlijke stoffen toegevoegd aan de 30 bestanddelen uit HOKAMIX, waarvan bekend is dat ze kraakbeen, pezen en ligamenten ondersteunen.  Dit zijn glycosaminoglycanen uit de Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland in de zuiverste kwaliteit en in een enorm hoge concentratie. Zij voorzien de gewrichten van voedingsstoffen die nodig zijn om kraakbeenmassa op te bouwen. En chondroïtinesulfaat, dat het watergehalte van het gewrichtskraakbeen reguleert en zo de elasticiteit positief beïnvloedt. Mucopolysaccharide is het derde belangrijke gewrichtsbestanddeel die ook bijdraagt aan de weefselelasticiteit. Als natuurlijk bestanddeel van bindweefsel ondersteunt het de vorming van nieuwe gewrichtsvloeistof (synovia) en kraakbeen.

Dogs Walking

Het gebruik van HOKAMIX Mobility

Na een gift van HOKAMIX Mobility van 6 tot 8 weken is meestal een aanzienlijke ondersteuning van de gewrichtsfunctie te zien door de aanwezige voedingsstoffen en actieve ingrediënten.  Dan kunt u eventueel overgaan op de originele HOKAMIX Classic. Ons advies is om honden, die een ondersteuning van het bewegingsapparaat goed kunnen gebruiken, twee keer per jaar een kuur met HOKAMIX Mobility te geven. Maar het gehele jaar door een dagelijks gebruik is echter vaak verstandig en geeft een beter resultaat.

Gezondheidsvragen over gewrichten

  • HOKAMIX Classic Proefpakket

    HOKAMIX30 Introductiepakket

    5,00

MAAK KENNIS MET HOKAMIX!

Wilt u uw viervoeter kennis laten maken met HOKAMIX? Begin dan met het bestellen van een introductiepakket. Hierin vindt u verschillende smaakmonsters en informatie. U kunt zelf het introductiepakket samenstellen met de smaakmonsters van uw keuze.

Zo kunt u uitproberen welke variant het beste door uw hond geaccepteerd wordt. De inhoud van de smaakmonsters is niet voldoende om de werking uit te proberen.

Zodra u bepaald heeft welke variant het beste wordt geaccepteerd kunt u een kleinere verpakking bestellen om de werking te gaan testen. In het proefpakket zit een waardebon van 10 euro die u gelijk bij deze bestelling kunt inwisselen.

Voor viervoeters die een BARF-menu krijgen, kunt u de BARF producten selecteren wanneer u een Introductiepakket bestelt.