Gewrichten

HOKAMIX Mobility is ontstaan uit het originele HOKAMIX poeder. Met name ontwikkelt ter ondersteuning voor honden van het bewegingsapparaat (gewrichten, pezen, banden) en voor jonge honden van grote rassen in de groei.

Er zijn natuurlijke stoffen toegevoegd aan de 30 bestanddelen uit HOKAMIX, waarvan bekend is dat ze kraakbeen, pezen en ligamenten ondersteunen. Dit zijn glycosaminoglycanen uit de Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland in de zuiverste kwaliteit en in een enorm hoge concentratie. Zij voorzien de gewrichten van voedingsstoffen die nodig zijn om kraakbeenmassa op te bouwen. En chondroïtinesulfaat, dat het watergehalte van het gewrichtskraakbeen reguleert en zo de elasticiteit positief beïnvloedt.

Andere belangrijke toevoegingen van HOKAMIX Mobility

Mucopolysaccharide is de derde belangrijke component die ook bijdraagt aan de weefselelasticiteit. Als natuurlijk bestanddeel van bindweefsel ondersteunt het de vorming van nieuwe gewrichtsvloeistof (synovia) en kraakbeen.

Na een gift van HOKAMIX Mobility van 6 tot 8 weken is meestal een aanzienlijke ondersteuning van de gewrichtsfunctie te zien door de aanwezige voedingsstoffen en actieve ingrediënten, zodat men over kan gaan naar de originele HOKAMIX.

Ons advies is om honden, die een ondersteuning van het bewegingsapparaat goed kunnen gebruiken, twee keer per jaar een kuur met HOKAMIX Mobility te geven. Maar het gehele jaar door een dagelijks gebruik is echter vaak verstandig en geeft een beter resultaat.

Producten voor gewrichten

Gezondheidsvragen over gewrichten