Ervaringen

HD (heupdysplasie) onder controle met HOKAMIX Gewricht+

Onze Riesenschnauzer Vitor, geboren in Portugal in 2014, heeft HD (heupdysplasie) aan 1 heup in een ernstige vorm. Deze diagnose is al gesteld toen hij 6 maanden oud was en nog eens bevestigd toen hij 9 maanden oud was.Lees meer

Mooie vacht met HOKAMIX brok en Bonies

Ik ben al een tijdje geleden bij jullie geweest voor onze Border Collie Bella, die nu net een jaar oud is.

Lees meer

Met Forte zijn de haren op de kale plekken weer aangegroeid

Even een snel berichtje. Dit om te zeggen hoe geweldig jullie HOKAMIX Forte heeft gewerkt bij onze teckel Daisy.

Lees meer

Forte: de oplossing voor moeilijke vachtproblemen

Met HOKAMIX Forte en de hypoallergene brokjes van Witje komen er weer nieuwe haartjes tevoorschijn, haar vacht gaat weer herstellen.

Lees meer

Met o.a. HOKAMIX geen eiwitallergie klachten meer

Onze hond heet Willem. Het is een Australische Terriër van 3 ½ jaar oud. Hij is waarschijnlijk allergisch voor eiwitten. We waren de wanhoop nabij. Maar met hulp van uw supplementen voelt onze hond, en wij ook, zich een heel stuk gelukkiger.
Lees meer

Huiduitslag en jeuk weg bij Labradoodle

Mijn Australian Labradoodle had last van ernstige huiduitslag en veel jeuk. Ook haar oren waren vaak rood en ontstoken.

Lees meer

Na twee jaar vachtproblemen, resultaat met HOKAMIX!

Als eigenaresse van Enzo, een Duitse Herder, heb ik Jan Kroeske leren kennen op een bijeenkomst waar hij vertelde dat zij speciale producten maken voor honden en katten. Ik vroeg of zij voor mijn hond ook een middel hadden.
Lees meer

Weg met de jeuk, kale plek en schilfers

Wij hebben een Cavalier genaamd Quinto, een reu van bijna 4 jaar oud. Sinds enkele maanden had hij last van droge schilfers op zijn huid. Hij had ook veel jeuk. Hypo-allergene brokken hielpen niet.

Lees meer

Met HOKAMIX Skin & Shine een prachtige vacht!

Met onze honden doen we al jaren mee aan shows, met Suus van 7 jaar en sinds een jaar met Mocca, een teefje van 19 maanden.

Lees meer

Bijna allergie vrij met HOKAMIX Forte en Skin & Shine

Mijn drie jaar oude Duitse Herder Yogi had een erge allergie op zijn kop. We zijn ermee naar een dermatoloog geweest, die alle mogelijke testen heeft gedaan en tot de conclusie kwam dat hij voor niets in het bijzonders allergisch was. Hij kon geen genezing geven.

Lees meer

Ontstoken haarzakjes, HOKAMIX heeft geholpen

Ik heb een vraag over mijn pup die geregeld ontstoken haarzakjes heeft. Vier weken geleden heeft ze hiervoor een antibioticakuur gehad, maar nu is het weer terug.

Lees meer

Ondanks o.a. artrose aan de poot heel speels

Door sesambeentjes in haar pootjes en later een ontsteking moet Senna een aantal tenen missen. De overgebleven tenen moeten nu extra gewicht opvangen. Daardoor sleet haar nagel af en ging het voetkussentje stuk. Met wat medicijnen en het dragen van een schoentje, kregen we dat gelukkig onder controle.

Lees meer

In goede conditie en gezondheid met HOKAMIX

Mijn man en ik hebben al bijna 20 jaar honden in huis. Onze eerste hond Asta, een Duitse herder, was 4 toen we haar kregen. Ze had in het begin veel last van ontstekingen, slechte vacht, ze stonk vreselijk en verkeerde in zeer slechte conditie.

Lees meer

Kittens van hun diarree af met o.a. Cat Care Plus

In de zomer hebben we een nest van 7 erg jonge kittens in de opvang gekregen. De dierenarts schatte ze op 5 á 6 weken. De kittens waren allemaal erg ziek. Ze hadden wormen, vlooien, waterdunne diarree, tranende ogen, hun vacht stond omhoog en was mat en ze hadden een fikse groeiachterstand… Drie kittens hebben we uiteindelijk in moeten laten slapen.

Lees meer

Geprikkelde huid de baas met HOKAMIX Forte

Met HOKAMIX verdwenen de jeuk, schilfers, vette huid en kale plekken. Wij zijn erg tevreden over het geweldige resultaat!

Lees meer