Weg met de jeuk, kale plek en schilfers bij mijn hond

Geplaatst op Geef een reactie

Wij hebben een Cavalier genaamd Quinto, een reu van bijna 4 jaar oud. Sinds enkele maanden had hij last van droge schilfers op zijn huid. Hij had ook veel jeuk. Hypo-allergene brokken hielpen niet.

Onze dierenarts verwees ons naar een kliniek in Utrecht. Waarop we besloten bij u advies te vragen. We zijn u heel dankbaar dat u ons uitgebreid heeft geïnformeerd over de HOKAMIX producten!

Hij vindt uw HOKAMIX Forte en HOKAMIX Skin & Shine heerlijk bij zijn brokken. Na een week of drie merkten we dat hij er geen nieuwe plekken bij kreeg. Daarna ging het elke week beter en was hij 98 % vrij van de korstige uitslag.
Ook op zijn rug is de plek die kalig werd weer hersteld. Wij zijn erg tevreden en zijn huidje is nu weer 100 % in orde gelukkig. Ook zijn ontlasting is heel goed.

Wij zijn erg enthousiast over de HOKAMIX producten en zullen wanneer de gelegenheid zich voordoet HOKAMIX promoten bij andere hondenbezitters.

Onze hond heeft al ruim een jaar last van een droge neus, op de plek waar het zwarte van zijn neus overgaat in zijn vacht, dus bovenop zijn neus. Van de dierenarts hebben we Surolan, voor otitis en huidinfecties. Het “verhult” het probleem, maar het gaat er niet van weg. Anderen suggereerden gewone vaseline te gebruiken, ook dat werkt niet. Nu gaan we met goed vertrouwen het andere door u aanbevolen product Grau Biotine Forte proberen.

Geef een reactie