Weer graag in beweging ondanks slechte heupen met HOKAMIX Gewricht+

Geplaatst op Geef een reactie

J-ufo is bij ons sinds 1998. We hebben de afgelopen jaren veel plezier beleefd aan elkaar. Het was dan ook een flinke schok toen we begin 2008 te horen kregen dat ze twee kapotte heupen én een slechte rug heeft. We moesten er zelfs al maar vast naar toe leven dat we haar misschien beter in konden laten slapen!

Thuis bedacht ik me dat ik nog HOKAMIX Gewricht+ had staan. Daar was ik onlangs mee begonnen, omdat we er goede ervaringen mee hadden bij onze vorige honden. Wegens blaasgruis kreeg ze speciaal voer en had ik het een tijdje moeten laten staan. Toen uit tests bleek dat de blaasgruis weg was, besloot ik weer HOKAMIX Gewricht+ toe te voegen aan haar eten. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ondanks haar gewrichtsaandoening is ze erg levendig en beweegt ze graag. Iedereen zegt ons ook dat J-ufo er nog zo goed uit ziet. Dik in de vacht ook.

Als ik haar voer klaar maak en er niet snel HOKAMIX over doe, jankt ze zelfs een beetje. Misschien is dat mijn verbeelding, maar het maakt ook niet uit. J-ufo is nog steeds bij ons. Ik vind het heel goed wat Kroeske maakt. Voor mijn gevoel is het echt een wondermiddel. Ik raad iedereen aan de producten eens te proberen.

Noot van de redactie: Ruim 2 jaar hierna moesten dhr. en mevr. Verbrugge J-ufo na enkele TIA’s in 2010 helaas laten inslapen. Omdat zij andere hondenbezitters hun goede ervaring niet willen onthouden en ter nagedachtenis aan hun trouwe kameraad, staat hun bijzondere verhaal hier nog.

Geef een reactie