Poep eten en jeuk sterk afgenomen met HOKAMIX

Geplaatst op Geef een reactie

Ik ben in het bezit van drie teckels, die alle drie katten- en hondenpoep eten. Dit tot mijn grote ergernis. Eén teefje heeft daarnaast zeer regelmatig last van jeuk. Een ander teefje is drachtig. Door mijn zus ben ik attent gemaakt op uw producten. Zij heeft ook een teckel die er veel baat bij heeft.

Op uw advies ben ik aan de slag gegaan met HOKAMIX Forte in combinatie met HOKAMIX Skin & Shine voor mijn teefje met haar jeuk en de poepetende teckelfamilie! Zoals u aangaf had het drachtige teefje HOKAMIX goed kunnen gebruiken als aanvulling, maar daar kon ik tijdens de dracht niet meer mee beginnen helaas. Dat had ik dus al vóór de dekking moeten doen. Dat weet ik dan nu in elk geval voor een volgende dekking. En anders kan ik altijd met speenleeftijd, zowel moeder als pups, HOKAMIX gaan geven.

Mijn andere teckels krijgen de geadviseerde producten nu inmiddels een paar maanden. De jeuk is duidelijk afgenomen. Ze krabt nog maar heel af en toe. Ik heb haar nu ruim een jaar en ze is nog niet zo jeukvrij geweest. Het gehele afgelopen jaar, in de winter en de zomer, is ze geplaagd door die vreselijke jeuk. Deze winter ging het super dankzij de HOKAMIX combinatie. Heerlijk voor haar en mij! Alleen is nog lastig te zeggen of het – wanneer de vlooien weer actief zijn – terug komt. Dat zou dan betekenen dat het ook daarmee te maken kan hebben. Afwachten maar… en dan goed de vlooien bestrijden. U gaf aan dat vlooien niet van knoflook houden. Indien nodig zal ik uw tip zeker gebruiken en knoflooklooktabletten aan het menu toevoegen.

Het poep eten is ook sterk afgenomen dankzij de HOKAMIX producten. Daardoor is het uitlaten van mijn teckels een stuk relaxter geworden.

Al met al een heel positief resultaat. Bedankt voor uw adviezen. Ik ga er zeker mee door!

Geef een reactie