Ondanks o.a. artrose aan de poot heel speels

Geplaatst op Geef een reactie

Door sesambeentjes in haar pootjes en later een ontsteking moet Senna een aantal tenen missen. De overgebleven tenen moeten nu extra gewicht opvangen. Daardoor sleet haar nagel af en ging het voetkussentje stuk. Met wat medicijnen en het dragen van een schoentje, kregen we dat gelukkig onder controle.

Het lopen is alleen niet meer wat het is geweest, maar dat verwacht ik ook niet. Het ging net weer de goede kant op met Senna tot ze ineens uitval ging vertonen en weer slechter ging lopen.

De dierenarts constateerde een afwijking boven in haar linkerpoot. Het bleek een gezwel aan het bot of aan de zenuw te zijn. Opereren geeft bij beide diagnoses geen kans op genezing, daarom heb ik ervoor gekozen haar een zo dierwaardig mogelijk leven te geven. Ze is nog veel te goed om in te laten slapen. Omdat op de foto’s ook een lichte artrose was te zien en haar lijf harder moet werken, ben ik op zoek gegaan naar iets ter ondersteuning.

Nu lees ik zowat alle folders en flyers die los en vast zitten, een tik van mij, en zo kwam ik ook de folder van HOKAMIX tegen bij de dierenspeciaalzaak. Ik heb op internet gekeken en besloot HOKAMIX Gewricht+ te proberen.
Na een week of vier merkte ik de eerste resultaten. Senna werd vitaler en kreeg een andere blik in haar ogen. Een plezierige blik. Ze staat beter op en als ze blij is dan ‘zingt’ ze weer. Dat had ik lang niet gehoord!
Dagelijks gaan we drie keer naar buiten mét een schoen. Een keer in de week mag die uit en dan gaan we wandelen in de bossen. Op zachte ondergrond merk je niets aan haar. Ze zwemt ook nog steeds en graven doet ze nu veel met haar snoet. En op goede dagen gewoon met beide poten.

Ik vind HOKAMIX Gewricht+ een goede aanvulling voor Senna die wel wat extra’s kan gebruiken! Ondanks haar aandoeningen is Senna nog steeds vrolijk en speels.

Geef een reactie