Na twee jaar vachtproblemen, resultaat met HOKAMIX!

Geplaatst op

Als eigenaresse van Enzo, een Duitse Herder, heb ik Jan Kroeske leren kennen op een bijeenkomst waar hij vertelde dat zij speciale producten maken voor honden en katten. Ik vroeg of zij voor mijn hond ook een middel hadden.

Al twee jaar ben ik aan het dokteren met zijn vachtproblemen. Enzo moest iedere twee weken helemaal gewassen worden met een speciale shampoo. Hij kreeg medicijnen om de huid rustig te houden en reageerde meestal goed op antibiotica, daar werd de huid weer rustiger van.

Ik ben met de hond bij hen langs geweest en daar zijn toen de eerste foto’s gemaakt. Te zien zijn de kale plekken, de schilfers en Enzo verhaarde constant.

We zijn begonnen met Sanofor, HOKAMIX Forte en HOKAMIX Skin & Shine en dan nog wat speciale toevoegingen die een anti-oxidantwerking in het lichaam hebben, om zo het lichaam goed te reinigen.

In het begin ging het heel erg langzaam, een verbetering was eigenlijk amper te merken. Vanaf de zomer ging het ineens veel beter, alsof de basisreiniging toen plaatsgevonden had en het lichaam eindelijk zichzelf kon herstellen.

Nu ruim 10 maanden later zijn de vachtproblemen verdwenen en ziet Enzo er weer prachtig uit, verhaart duidelijk minder en heeft een prachtige, volle en sterke vacht! Zie de foto hieronder.