Met o.a. HOKAMIX geen eiwitallergie klachten meer

Geplaatst op Geef een reactie

Onze hond heet Willem. Het is een Australische Terriër van 3 ½ jaar oud. Hij is waarschijnlijk allergisch voor eiwitten. We waren de wanhoop nabij. Maar met hulp van uw supplementen voelt onze hond, en wij ook, zich een heel stuk gelukkiger.

Braken en diarree

De problemen met Willem begonnen toen hij iets meer dan één jaar oud was. Willem kreeg heel veel last van krampen, diarree en overgeven, vooral ‘s nachts. We hebben heel wat nachten met hem buiten gelopen. We hebben Willem in die tijd alle soorten voedsel geprobeerd te geven, brokken, vlees, diepvries en geperste brokken. Het ging allemaal mis.
De dierenarts gaf pillen tegen krampen en diarree, maar die hielpen maar korte tijd en later helemaal niet meer.

Allergisch voor eiwitten

We werden doorgestuurd naar het Dieren Ziekenhuis in Amsterdam, Willem kreeg daar een darmonderzoek en bloedafname en onderzoek in zijn ontlasting. Er kwam eigenlijk niets bijzonders uit, behalve dat ze dachten dat hij een eiwitallergie had.
Willem kreeg een dieet van één maand van alleen paardenvlees en aardappel. Daarna kreeg hij brokken waarin de eiwitten zo klein zijn gemaakt dat ze door zijn lichaam niet meer herkent werden.
Toch ging hij ook hier weer van overgeven.

Hokamix

In de tussentijd werden wij attent gemaakt op HOKAMIX. Toen wij uw website ontdekten hadden we er meteen het volste vertrouwen in. En het is zoals ook in uw brochure staat, als je zelf bewust leeft sta je meer open voor natuurproducten.
Wij hebben toen een mail gestuurd en kregen een goed advies van uw dierenarts.

Goed resultaat met o.a. HOKAMIX

Willem krijgt nu bijna één jaar het eten van Simicur, HOKAMIX, HOKAMIX Skin & Shine, Sanofor Veendrenkstof en Grau knoflookgranulaat. De spullen van HOKAMIX geven wij ook aan onze hond Rubi,(Podenco) die wij halverwege vorig jaar hebben overgenomen van ACE uit Spanje. Allebei de honden doen het prima op uw producten.

Afbouwen medicatie

Willem verdraagt nu ook gewoon eten. Als extra snacks krijgen ze nu ook af en toe bijvoorbeeld een pensstaafje, klein plakje geitenkaas en een paar korstjes van een boterham.
Ik moet er nog wel bij vertellen dat Willem van de dierenarts 5 mg per dag prednison heeft gekregen, maar na ¾ jaar hebben we dat af kunnen bouwen 2 ½ mg per dag. En sinds één week geven we 2 ½ mg om de dag zo gaan we dat langzaam helemaal afbouwen.

Vertegenwoordigen HOKAMIX

U ziet we gaan niet over één nacht ijs en hebben het beste met onze honden voor. Wij maken nu ook hondenkennissen in Waddinxveen attent op de website van HOKAMIX, want we komen steeds vaker honden tegen met problemen.

U doet prachtig werk en hebt het beste voor met honden en katten. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij ons klein dieren leed.

PS.
Willem was ook altijd wagenziek, dat is ook helemaal genezen.

Geef een reactie