Met HOKAMIX Snack Petit weer goed in de vacht

Geplaatst op Geef een reactie

Bob verloor bijna al zijn haren. Nu ik Snack Petit geef, is zijn vacht weer dik, gezond en glanzend.

Eind augustus stonden wij na een heerlijke vakantie klaar voor vertrek terug naar huis op het vliegveld van Lefkas, Griekenland. Bij het inchecken viel ons oog op een piepkleine pup in een draagtas. Onze kinderen vlogen er meteen op af. Wat bleek: dit kleine hondje was door een stichting voor Griekse zwerfhonden gevonden op een strand. Helemaal alleen. Zij hebben het diertje verzorgd en verpleegd en nu stond ie klaar voor vertrek naar een opvanghuis in Düsseldorf. Stiekem werden we verliefd op dit kleine hulpeloze beestje, die door onze meiden meteen Bob werd genoemd.

Om een lang verhaal kort te houden: 1 week na ons vertrek uit Griekenland stelden we Bob voor aan onze Leonberger Aaron. Al meer dan 2 jaar onze hond. Het klikte meteen! Alleen had Bob in zijn korte leventje al een hoop meegemaakt. Ondanks dat het een gezond, vrolijk hondje was, verloor hij door alle stress binnen een paar weken bijna al zijn haren. Het was geen gezicht dit kale, magere hondje.

Via internet ben ik op zoek gegaan naar een bijvoeding of vitaminekuur voor Bob. Al gauw kwam ik bij HOKAMIX uit. Ik heb contact gezocht met de firma Kroeske en het verhaal uitgelegd. Meteen werd ik doorverwezen naar één van hun verkoopadressen. Mijn vaste dierenspeciaalzaak in Maastricht bleek HOKAMIX Snack Petit te verkopen. Daarvan ben ik er Bob 3 tot 4 per dag gaan geven. Hij vond het heerlijk! Al na een week merkte ik dat zijn vacht dikker begon te worden en weer glans begon te krijgen.

We zijn nu enkele maanden verder. Nog steeds krijgt Bob (en Aaron natuurlijk ook!) elke dag zijn HOKAMIX snacks. Nu 2 keer per dag. En hij ziet er fantastisch uit! Zijn vacht is dik, gezond en glanzend. Bob is gewoon een heel mooi beestje geworden. Ik kan dan ook iedereen HOKAMIX van harte aanbevelen. Net als de uitstekende en zeer persoonlijke klantenservice van het bedrijf Kroeske.

Geef een reactie