Kale plekken en jeuk gereduceerd met HOKAMIX!

Geplaatst op Geef een reactie

We waren radeloos, onze hond Djemba een Rhodesian Ridgeback van 6 jaar had sinds een jaar vachtproblemen, kale plekken en jeuk! Hij heeft vele kuren gekregen voor zijn allergie en huid/vacht problemen.

Op aanraden van een dermatoloog heeft hij een penicilline kuur en aangepaste voeding gehad i.v.m. eiwit intolerantie. Dat gaf verbetering, maar na een tijdje waren er weer volop plekken. Hij is bijna gedeprimeerd en heeft daarnaast epilepsie.

Sinds 3 maanden zijn we aan de HOKAMIX Forte in combinatie met HOKAMIX Skin & Shine. Per direct begon hij veel meer te drinken. De dierenarts van Kroeske legde uit dat dit kan komen doordat enkele kruiden de slijmvliezen prikkelen of doordat er meer afvoer van afvalstoffen is via de urine of ontlasting wat een dorstreflex geeft. Na 1 maand begonnen de plekken te minderen en opvallend was dat zijn conditie verbeterde. Na een week of 6 heeft de verbetering zich doorgezet. Djemba is opgewekt, alert, en veel meer de oude kanjer van vroeger. De plekken op de lies en heupen zijn met 80% gereduceerd.

Resumé: in circa 3 maanden een langzame maar zekere verbetering waar wij heel gelukkig mee zijn!

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het advies en betrokkenheid.

 

Geef een reactie