In goede conditie en gezondheid met HOKAMIX

Geplaatst op Geef een reactie

Mijn man en ik hebben al bijna 20 jaar honden in huis. Onze eerste hond Asta, een Duitse herder, was 4 toen we haar kregen. Ze had in het begin veel last van ontstekingen, slechte vacht, ze stonk vreselijk en verkeerde in zeer slechte conditie.

Op advies van onze toenmalige dierenwinkeleigenaar in Meppel zijn we vrij snel HOKAMIX gaan gebruiken als aanvulling op de avondmaaltijd. De klachten verdwenen, maar HOKAMIX is sindsdien gebleven! We zijn er erg tevreden over. We hoeven zo goed als nooit naar de dierenarts. Onze honden waren altijd kerngezond. Dit uit zich ook wel in de leeftijden van onze honden. Vorig jaar hebben we een herder in moeten laten slapen vanwege kanker op de rijpe leeftijd van 15 jaar en een Wetterhoun is bij ons 18 jaar geworden.

Op dit moment hebben we twee herders: Yilla van 9 en Luna van een jaar. Hun gezondheid vind ik zeer belangrijk. HOKAMIX zie ik als een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse voeding. Het kost wel wat, maar we merken het verschil gewoon. Omdat onze ervaringen zo positief zijn, kan ik HOKAMIX van harte aanbevelen bij andere hondenliefhebbers!

Geef een reactie