Het huidprobleem van mijn hond is niet te genezen, maar dankzij HOKAMIX Forte heeft hij wel een prachtig glanzende vacht.

Geplaatst op

Wij zijn zo blij met HOKAMIX.

Sinds enkele maanden geef ik mijn Duitse Herder Charlie HOKAMIX Forte. Hij heeft een huidprobleem, een probleem met het auto-immuunsysteem. Hij had een extreem droge huid, veel schilfers, een heel doffe vacht en veel last van haaruitval. Hij krijgt ook best veel medicatie. Hij mag alleen hypoallergenic voer.

Hij krijgt elke ochtend en elke avond een flinke schep poeder met een scheut handwarm water over zijn brokken en zijn bak is zo leeg. Met de poeder van HOKAMIX Forte is zijn huid niet meer droog. Hij heeft nog wel veel ontstekingen aan de onderkant van zijn lijf, maar duidelijk een stuk minder. Hij is niet te genezen maar dankzij HOKAMIX Forte heeft hij wel een prachtig glanzende vacht gekregen, een mooie zachte huid en geen haaruitval meer. En een mooie bijkomstigheid, hij heeft geen steenharde of juist dunne ontlasting meer, maar gewoon mooie drollen.

Ik zal het poeder blijven gebruiken, hij heeft er echt baat bij. De kleur van zijn vacht is zo mooi en intensief van kleur geworden dat iedereen roept wat een prachtig mooie hond! TOP product kan het iedereen aanraden !!!