Geprikkelde huid de baas met HOKAMIX Forte

Geplaatst op Geef een reactie

Met HOKAMIX verdwenen de jeuk, schilfers, vette huid en kale plekken. Wij zijn erg tevreden over het geweldige resultaat!

Onze golden retriever Sterre heeft een allergie voor huisstofmijt en vlooien. Een aandoening die ook wel atopie wordt genoemd. Hierdoor was de huid snel schilferig en vielen op de geïrriteerde plaatsen de haren uit. De dierenarts van Kroeske BV adviseerde ons HOKAMIX Forte, eventueel in combinatie met HOKAMIX Skin & Shine voor een sneller resultaat.

Nadat we begonnen met HOKAMIX Forte merkten we al vrij snel resultaat. De irritatie nam af en de haren kwamen terug. Ze had voorheen ook altijd last van een vette en schilferige huid. Toen we met de tweede pot van 750 gr. bezig waren, viel ons op dat dat bijna over was. Wij hoefden haar niet meer te wassen met speciale shampoo in verband met de jeuk.

Toen de klachten na een tijdje voorbij waren, hebben we even getwijfeld of we zouden stoppen met HOKAMIX. Maar ja, ze blijft natuurlijk een gevoelige huid houden … We hebben besloten maar niet het risico te nemen dat ze het weer helemaal terug krijgt. We blijven haar dagelijks 15 gr. HOKAMIX Forte geven om het de baas te blijven en dat gaat nog altijd prima.

Wij zijn erg blij met HOKAMIX Forte. Dat mag iedereen weten die maar horen wil.

Geef een reactie