Like, share & win actie: HOKAMIX Pakket

Geplaatst op

Wij hebben een leuke Like, Share & Win actie voor u klaar staan op Facebook. Daarmee maakt kans op een kwalitatief honden supplementen pakket, met daarin HOKAMIX Skin&Shine 250 ml en HOKAMIX Snack petit 2,25 kg.

HOKAMIX Skin&Shine


Heeft u een hond met overmatig haaruitval, ligplekken, een droge huid of een doffe vacht en u wilt graag essentiële omega vetzuren geven? Dan kan dat op een handige manier met behulp van het pompflesje HOKAMIX Skin&Shine. Dat is een product op basis van notenolie. Prettiger dan visolie, waar een hond van naar vis kan gaan ruiken en sneller dunne ontlasting van kan krijgen.

HOKAMIX Snack Petit


Of wilt u de gezondheid van uw hond ondersteunen met een lekkere, maar ook een gezonde snack. Dan kunt u zeker even vooruit met een groot verpakking van HOKAMIX Snack Petit van 2.25 kg. HOKAMIX Snack bevat 30 kruiden die op allerlei gebieden het lichaam ondersteuning biedt doordat de kruiden actieve bestanddelen hebben die o.a. de vertering en de stofwisseling een helpende hand bieden. Maar ook de bloedsomloop of de functie van lever en nieren. Lekker vitaal en goed in zijn vel, dat is het doel.

Winnaar van de HOKAMIX Actie

Wilt u deze producten eens graag proberen, doe dan mee met onze actie.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 29 April 2021 via Facebook.