Beloon en verwen uw hond met een gezonde snack

Geplaatst op

Alle honden zijn gek op een tussendoortje. Bijna alle baasjes geven hun hond graag een snack of belonen goed gedrag. Daar is niets mis mee, zolang u even stil staat bij wat u uw hond voorschotelt.

Menselijke snacks geven risico

Goede voeding krijgt meer en meer aandacht, maar tussendoortjes worden vaak nog ondoordacht voorgeschoteld. Ze worden met de beste bedoelingen gegeven en enthousiast kwispelend aangenomen, maar sommige tussendoortjes doen uw hond meer kwaad dan goed. Veel menselijke snacks – denk aan kaas, worst, koekjes of etensresten – zijn te vet, te kruidig en bevatten veel calorieën. Dit kan leiden tot overgewicht en een verhoogde kans op gewrichtsproblemen, suikerziekte of hartklachten. Ook kunnen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen allergische reacties veroorzaken. Bijkomend risico van etensresten is dat het kan leiden tot ongewenst gedrag, zoals schooien.

HOKAMIX geeft een waardevolle ondersteuning

De meeste snacks uit het winkelschap zal uw viervoeter weliswaar gretig opsmikkelen. Wie het etiket wat beter bekijkt, ziet al gauw dat veel snacks vooral goedkope grondstoffen en geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten. Niet erg gezond dus. Gelukkig zijn er ook puur natuurlijke snacks verkrijgbaar, zoals die van HOKAMIX. Ze zijn zelfs een waardevolle ondersteuning van de basisvoeding. HOKAMIX heeft een positief effect op de spijsvertering en stofwisseling.

Kies bewust

Veel dierenbezitters kiezen voor zichzelf al bewust en doen dat steeds vaker ook voor hun huisdier. Een snack die niet alleen lekker is, maar ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid, conditie en het algehele welzijn is dan ideaal. Net als voor onszelf, geldt voor een huisdier dat snacken met een gerust hart kan, zolang het maar verantwoord gebeurt!

In ons assortiment vindt u de volgende snacks voor honden:

Snack of Snack Petit

Met smakelijk kippenmeel en HOKAMIX kruiden voor een positief effect op de spijsvertering en stofwisseling. Voor een mooie, glanzende vacht en een optimale vitaliteit.

Bonies

Puur plantaardig met slechts 2% vet en weinig calorieën. Dus zeer geschikt voor honden die snel aankomen. Naast granen bevatten Bonies kruiden en zeealgen met een goede ondersteuning van de functie van het lichaam.