Een gezond 2019: goede voornemens voor u en uw huisdier

Geplaatst op

Heeft u ook goede voornemens voor 2019. En wilt u deze dit jaar echt waarmaken. Ook voor uw huisdieren zijn er goede voornemens te bedenken. Er zijn er een aantal die u samen met uw huisdier kunt realiseren. Wij wensen u een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Kies voor de juiste voeding

Eén van de meest populaire voornemens is natuurlijk gezonder eten. Dus gaat u in 2019 veel aandacht besteden aan voedzame, gezonde maaltijden? Denk dan ook aan uw huisdier. Voor een goede gezondheid is de juiste voeding namelijk van levensbelang. Denk bijvoorbeeld aan brokken, snacks en supplementen. Er is veel keuze in ons assortiment. En wordt het lastig kiezen dan kunt u ons altijd om advies vragen.
Lees meer in de volgende topics ‘Wanneer heeft u het juiste hondenvoer gekozen?’ en ‘Beloon en verwen uw hond met een gezonde snack’.

Genoeg bewegen

Veel mensen hebben de wens om in het nieuwe jaar meer te sporten en te bewegen. Heeft u ook dit goede voornemen, neem uw hond dan gezellig mee wanneer u gaat wandelen of fietsen. Of maak tijd vrij om actieve spelletjes te doen met uw kat. Zo helpt u uw huisdier niet alleen om actiever te zijn, maar helpen zij u ook. Een extra stimulans om uw goede voornemens waar te maken!
Lees meer in de volgende topic ‘Bewegen en spelen met uw hond of kat, ook gezond voor de eigenaar’.

Maak gezonde keuzes

Om de wens ‘een gezond 2019’ te realiseren, is het belangrijk om gezonde keuzes te maken. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook door natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken. Een voorbeeld; tegen gebarsten en uitgedroogde voetzooltjes kunt u Voetzooltjesstift met Hertentalg aanbrengen.

Stel nieuwe doelen en uitdagingen

Een nieuw jaar waarin u zich misschien nieuwe doelen of uitdagingen stelt. Zo zal u zich niet gaan vervelen in het nieuwe jaar. Ook huisdieren kunnen verveeld raken door hun dagelijkse routine, vooral honden. Wij werken, gaan uit, kijken TV of besteden een aantal uren per week aan sport en achter de laptop. Onze huisdieren daartegenover zijn voor een groot deel afhankelijk (gemaakt) van ons. Er zijn heel veel leuke dingen te leren aan honden zoals de krant ophalen, een deur openmaken, uw sloffen brengen. Op deze manier maakt u van uw maatje een hulphond. Er zijn heel veel boeken op de markt met leuke hondenspelletjes er in. Of kijk eens op internet. Ook kunt u snoepjes in huis verstoppen en de hond deze laten zoeken (maak het in het begin niet te moeilijk).