Betalen en Verzenden

Betalen & Verzenden

Betalen

Voor het voltooien van de betaling kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Bent u klant bij een Belgische bank? Ook voor u bieden we verschillende opties aan.:

De betaalmethode iDeal kunt u gebruiken als u rekeninghouder van een Nederlandse bank bent. U wordt vanuit onze webwinkel naar uw eigen vertrouwde bankomgeving geleid, zodat u de betaling veilig kan afronden. Wanneer u met iDeal betaalt, ontvangen wij uw betaling direct en kunnen uw order snel in behandeling nemen.

Bij deze betaalmethode wordt de betaling door middel van een bankoverschrijving binnen uw eigen bankomgeving verwerkt. U kunt bij overboeking zelf het moment van betalen bepalen. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Het kan daarom zijn dat de levering van uw bestelling langer duurt bij gebruik van deze betaalmethode.

Wereldwijd wordt deze betaalmethode door meer dan honderd miljoen mensen gebruikt. U kunt geld van uw bankrekening of creditcard naar uw PayPal account overmaken. Met dit geld kunt u vervolgens online betalen. Op het moment dat u via onze webshop een betaling wilt voldoen, kunt u met uw e-mailadres inloggen in het PayPal-account en het bedrag overmaken.

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Creditcard-houders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug.
Wilt u betalen met een creditcard? Dat is erg gemakkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

Wilt u uw bestelling liever eerst ontvangen en daarna pas betalen? Dat is mogelijk met Klarna. Wij versturen de bestelling, ook als u nog niet betaald heeft. Zodra wij uw bestelling hebben verstuurd, ontvangt u van Klarna een e-mail met de betaalgegevens. Vervolgens kunt u het factuurbedrag binnen 14 dagen betalen aan Klarna. Voor het gebruik van deze betaalmethode wordt per bestelling €1,95 extra in rekening gebracht.

De betaalmethode Bancontact (ook bekend als Mister Cash) kunt u gebruiken als u beschikt over een fysieke kaart die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Zodra u Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt de bijbehorende app geopend en kunt u de transactie met uw pincode voltooien.

Belfius (een van de grootste Belgische banken) voorziet in een eigen betaaloplossing. Bent u klant bij Belfius? Dan kunt u in uw vertrouwde bankomgeving betalingen verrichten. Kiest u voor Belfius Direct Net? Dan heeft u uw kastje (reader/scanner) nodig om de betaling te voltooien.

Bent u klant van de Belgische banken KBC of CBC? Dan kunt u met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig online betalen. Ook hierbij wordt uw betaling direct verwerkt, waardoor wij uw bestelling snel in behandeling kunnen nemen.

Verzendkosten

Nederland:

  • Voor orders vanaf €35,- worden geen verzendkosten gerekend.
  • Voor orders tot €35,- rekenen wij een tegemoetkoming van €5,95 door.

België:

  • Voor orders vanaf €50,- worden geen verzendkosten gerekend.
  • Voor orders tot €50,- rekenen wij een tegemoetkoming van €8,65 door.

Levertijden

Plaatst u op maandag t/m donderdag voor 15.00 uur of op vrijdag voor 13.00 uur een bestelling? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag aangeleverd bij PostNL, indien wij uw betaling hebben ontvangen, artikelen voorradig zijn en geen afwijkende levertijden zijn aangegeven. 

Zodra uw bestelling is verwerkt, wordt het pakket meegegeven aan PostNL. PostNL levert uw bestelling doorgaans binnen 24 uur. U ontvangt een mail met een track&trace-code zodat u een indicatie heeft wanneer uw pakket wordt afgeleverd.

Wij versturen geen deelzendingen als producten verschillende levertijden hebben. Uw bestelling wordt pas verstuurd zodra alle producten voorradig zijn, tenzij producten een dermate lange levertijd hebben dat het niet redelijk is om daarop te wachten. In dat geval zullen wij u informeren.

Bezorgopties

Bestellingen die worden geplaatst via onze webshop worden door PostNL thuisbezorgd of afgeleverd op een gekozen adres of PostNL-locatie. In het afrekenscherm kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen:

  • Thuis of op het werk bezorgd
  • Avondlevering (+ € 1,25)
  • Handtekening voor ontvangst (+ € 0,38)
  • Alleen op huisadres afleveren, dus niet bij de buren (+ € 0,47)
  • Afhalen bij een PostNL-locatie

Bezorging rondom feestdagen en extreme weersomstandigheden

Houdt u er rekening mee dat rondom de feestdagen en bij extreme weersomstandigheden onvoorspelbare leververtragingen bij PostNL kunnen ontstaan. Waar mogelijk proberen we dit zoveel mogelijk op de website aan te geven.