Maag & darm

Optimale voorwaarden voor de spijsvertering

De 30 verschillende bestanddelen in HOKAMIX hebben biologisch actieve stoffen in zich welke verschillende functies in het lichaam ondersteunen. Zo wordt door de organen, zoals lever en nieren, te ondersteunen een reiniging van het lichaam in gang gezet.

Ook de functie van het maagdarmkanaal wordt ondersteunt. Dit kan ervoor zorgen dat in het begin van het geven van HOKAMIX de hond een grotere hoeveelheid ontlasting heeft. Doordat de stoelgang beter verloopt, kan het nodig zijn om regelmatig naar buiten te gaan omdat uw hond weer zijn behoefte moet doen. Deze zuivering of reiniging is de basis voor een optimaal functioneren van de spijsvertering.

Betere opname van voedingsstoffen met HOKAMIX

Na deze periode van reiniging ziet u dat  de ontlasting een ideale consistentie (hardheid) krijgt en dat de totale hoeveelheid minder wordt. Een duidelijk teken dat dankzij HOKAMIX de hond nu in staat is om de voedingsstoffen uit het voedsel op de best mogelijke manier te verteren en in het lichaam te gebruiken.

Deze optimalisatie van de vertering en stofwisseling en andere effecten op het lichaam van de hond zorgen ervoor dat hij vitaal en levenslustig is. Dankzij een mooie glanzende vacht kunt u zien dat de hond letterlijk goed in zijn vel zit.

Producten voor maag & darm

Gezondheidsvragen over maag en darm