Huid & vacht

Huid en vacht – het visitekaartje van de hond

De effectiviteit van de 30 componenten van HOKAMIX Forte is sterk verbeterd door de toevoeging van de zoetwateralg chlorella. Chlorella stimuleert de celdeling, waardoor de huid er snel optimaal uitziet.

Aanbevolen wordt om te beginnen met het tijdelijk voederen van HOKAMIX Forte gedurende 6 tot 8 weken voor hardnekkige en langdurige problemen zoals een droge huid, zware roos, kale plekken of een over het algemeen slechte huiduitstraling en om 6 tot 8 weken door te gaan met HOKAMIX Forte in het geval van de beproefde HOKAMIX in zijn geheel.

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde ervaringen

Olie: schoonheid komt van binnen

HOKAMIX Skin & Shine wordt uitsluitend gemaakt van koudgeperste notenoliën en bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren uit de omega-3- en omega-6-groepen. Het is echter niet alleen de concentratie van deze onverzadigde vetzuren die van belang is, maar ook hun onderlinge verhouding. De effectiviteit wordt geoptimaliseerd door Omega 7 en Omega 9 vetzuren, die ook gunstig zijn voor de gezondheid.

Skin & Shine Olie

De wetenschappelijk bewezen optimale verhouding van omega-6 ten opzichte van omega-3 vetzuren van 5-10 ten 1 wordt gegarandeerd door een zorgvuldige menging van de verschillende notenoliën en een constante kwaliteitscontrole in HOKAMIX Skin & Shine.

De essentiële vetzuren van HOKAMIX Skin & Shine hebben een directe, positieve invloed als noodzakelijke bouwstenen van een gezonde cel en dus een intact weefsel zoals huid en haar:

  • zeer droge huid
  • huidveroudering
  • doffe vacht
  • kale plekken en roos
  • oogwit
  • te dunne laag
  • constante jeuk
  • haarbreuk

Deze probleemgebieden worden positief beïnvloed door de hoge biobeschikbaarheid van de opgenomen vetzuren al na enkele dagen, zodat men al snel het succes op huid en vacht kan zien en voelen. De vetoplosbare vitaminen A, D3 en E hebben ook een positief effect op de haarstructuur en huidtextuur.

Voor- en na het gebruik van HOKAMIX

Mijn ervaringen met HOKAMIX zijn zeer goed. Als fokker van Staffordshire Bullterriers voer ik al 15 jaar HOKAMIX aan mijn honden. Vooral bij de donker harige honden ziet men de werking heel duidelijk. De vacht glanst als vernis. Mocht één van de witte pups niet zo dicht in de vacht zitten, dan is het met HOKAMIX zeer snel in een optimale conditie.

 
Sonja Porits
Staffordshire Bull Terrier „Buddystaff’s“

Problemen met betrekking tot huid en vacht

Producten voor huid en vacht

Maak kennis met HOKAMIX