Huid & vacht

Huid en vacht – het visitekaartje van de hond

De werkzaamheid van de 30 bestanddelen van HOKAMIX Forte is sterk verbeterd door de toevoeging van de zoetwateralg Chlorella. Chlorella heeft meerdere positieve effecten. Het bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, belangrijk voor de voeding van de huidcellen. En het stimuleert de celdeling, waardoor de huid er snel optimaal uitziet.

Aanbevolen wordt om HOKAMIX Forte te geven gedurende minimaal 6 tot 8 weken voor de intensieve verzorging van huid en vacht, zoals bij een droge huid, erge roos, kale plekken of een over het algemeen slecht uitziende huid en vacht.

 

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde ervaringen

Olie: schoonheid komt van binnen

HOKAMIX Skin & Shine wordt uitsluitend gemaakt van koudgeperste notenoliën en bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren uit de omega-3- en omega-6-groepen. Het is echter niet alleen de concentratie van deze onverzadigde vetzuren die van belang is, maar ook hun onderlinge verhouding. De effectiviteit wordt geoptimaliseerd door Omega 7 en Omega 9 vetzuren, die ook de gezondheid ondersteunen.

Skin & Shine Olie

De wetenschappelijk bewezen optimale verhouding van omega-6 ten opzichte van omega-3 vetzuren van 5-10 : 1 wordt gegarandeerd door een zorgvuldige verhouding van de verschillende notenoliën en een constante kwaliteitscontrole in HOKAMIX Skin & Shine.

De essentiële vetzuren van HOKAMIX Skin & Shine hebben een positieve invloed als noodzakelijke bouwstenen van een gezonde cel en dus een intact weefsel zoals huid en haar:

  • zeer droge huid
  • huidveroudering
  • doffe vacht
  • kale plekken en roos
  • gevoelige huid
  • haarbreuk

Al na enkele dagen kan men, door de hoge biologische beschikbaarheid van de opgenomen vetzuren, het verschil op huid en vacht zien en voelen. De vetoplosbare vitaminen A, D3 en E hebben ook een positief effect op de haarstructuur en huidtextuur.

Voor- en na het gebruik van HOKAMIX

Mijn ervaringen met HOKAMIX zijn zeer goed. Als fokker van Staffordshire Bullterriers voer ik al 15 jaar HOKAMIX aan mijn honden. Vooral bij de donker harige honden ziet men de werking heel duidelijk. De vacht glanst als vernis. Mocht één van de witte pups niet zo dicht in de vacht zitten, dan is het met HOKAMIX zeer snel in een optimale conditie.

 
Sonja Porits
Staffordshire Bull Terrier „Buddystaff’s“

Problemen met betrekking tot huid en vacht

Producten voor huid en vacht

Maak kennis met HOKAMIX