Gewrichten

HOKAMIX Gewricht+ is de verdere ontwikkeling van het originele HOKAMIX poeder, met name voor honden met problemen in het bewegingsapparaat en gewrichtsapparaat en ter ondersteuning van het fokken van hoge honden.

Daarnaast werden natuurlijke mariene stoffen toegevoegd aan de 30 componenten, waarvan bekend is dat ze kraakbeen, pezen en ligamenten ondersteunen. Dit zijn glycosaminoglycanen uit de groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland in de zuiverste kwaliteit en in een enorm hoge concentratie, die de gewrichten voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn om kraakbeenmassa op te bouwen, en chondroïtinesulfaat, dat het watergehalte van het gewrichtskraakbeen reguleert en zo de elasticiteit positief beïnvloedt.

Andere belangrijke toevoegingen van HOKAMIX Gewricht+

Mucopolysaccharide is de derde belangrijke component en draagt ook bij aan de weefselelasticiteit. Als natuurlijk bestanddeel van bindweefsel ondersteunt het de vorming van nieuwe gewrichtsvloeistof (synovia) en kraakbeen.

Na een extra voedingsperiode van 6 tot 8 weken is meestal een dergelijke aanzienlijke verbetering van de functionaliteit te zien door de aanwezige voedingsstoffen en actieve ingrediënten, zodat men kan omschakelen naar de originele HOKAMIX.

Honden die vatbaar zijn voor spier- en skeletaandoeningen dienen twee keer per jaar tijdelijk behandeld te worden met HOKAMIX Gewricht+. Continue voeding is echter vaak ook verstandig en veelbelovend.

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde ervaringen

Problemen met betrekking tot gewrichten

Maak kennis met HOKAMIX